20% RABATT

Använd kis Rabattkod i kassan

RABATTEN GÄLLER KIS HÅRVÅRD & STYLING!

* Vi har garanti på Luxury hår vid köp av Kis!

Luxury Rak Full Lace Peruk

Luxury Rak Full Lace Peruk 3 5 5 1

En Full Lace peruk av äkta hår är en mångsidig och lyxig peruk för dig som letar efter en högkvalitativ peruk med många stylingsalternativ. Eftersom att löshåret på peruken är handknutet så ser det ut precis som att håret växer fram från din egen hårbotten. En Full lace peruk ger dig ett naturtroget och vackert resultat, utan att du behöver tveka på kvalitén. Unna dig en Full lace peruk av äkta hår idag!

As low as $1,206.10
Finns i lager för omgående leverans
SKU
96

Rak Full Lace Peruk äkta hår

En Full Lace peruk av äkta hår är en mångsidig och luftig modell som ger dig många styligs och frisyr möjigheter. Till skillnad från andra perukmodeller så är hela Full lace peruken är utformad av Lace-nät (spets nät). Varje hårstrå på Full lace peruken är handknutet på Lace-nätet, vilket gör att det ser ut som att löshåret kommer direkt från din hårbotten. Detta ger dig möjlighet att dela peruken var som utan att en perukkant syns. Full lace peruken ger även en luftig och behaglig känsla eftersom det tunna lace nätet tillåter huden att andas bra. I nacken har Full Lace peruken reglerbara spännen som är fastsydda på nätet. Detta gör att du själv kan reglera storleken på peruken.

Luxury löshåret är ett 100% äkta brasilianskt remy-löshår av högsta kvalitet. Detta gör att löshåret med god skötsel håller länge, och tillåter dig att styla, färga och bleka din Full lace peruk utan problem. 

 

Struktur: Rakt löshår

Kvalitet: Hög kvalitativt virgin hair löshår som går att bleka, färga och styla

Storlek: Medium/one size, passar de flesta

Form: Forma nätet efter ditt eget hårfäste och klipp därefter till nätet så att det ligger i linje med vart din naturliga hårfäste ligger/har legat.

Frisyr: Klipp in just den frisyren du själv önskar hos din frisör eller behåll perukens naturliga frisyr.

Baby hår: Babyhår gör att hårfästet ser mer naturligt ut och gör också peruken mer mångsidig för att t.ex. möjliggöra hästsvansar

 

Skötselråd för Rak Full lace peruk av äkta hår:

En Full lace peruk behöver god skötsel för att behålla sin höga kvalité under en längre tid. Använd endast rekommenderade hårvårdsprodukter till din Full lace peruk för att ge din peruk den bästa möjliga vård och omsorg. Fairwithhair kan inte garantera kvalitén på din peruk vid användning av andra hårvårdsprodukter som inte är kompatibla med vårt löshår. Vi rekommenderar att du änvänder ett återfuktande serum och arganolja. Dessa håller håret mjukt och lent och förebygger slitage. Även en borste anpassad för löshår är fördelaktigt för att undvika tovor och avnötning på ditt löshår.

Med rätt omsorg och skötsel kan du ha din Full lace peruk länge. Vi säljer enbart 100% äkta löshår, så att du kan tvätta och styla håret precis som om det vore ditt eget hår. Luxury löshåret går även att bleka och färga, men då rekommenderar vi att du gör det på en salong med erfarenhet av löshår. Alla kemiska processer sliter på din Full Lace peruk, precis som det skulle göra på ditt egna hår. Alltså, ju mindre du behandlar det desto längre håller det sig fint.

Eftersom peruken är handknuten strå per strå så är det viktigt att man hanterar den försiktigt. Det är viktigt att förstå att lace (spets) är ett känsligt tyg. Ju tunnare Lace desto mindre kommer folk att kunna se att du bär en hårdel. Därför är en Full lace peruk ömtålig, och riskerar att fälla löshår om den inte hanteras med varsamhet.

Var noga med att alltid använda värmeskydd och låg värme vid användning av stylingsverktyg. Detta för att  håret ska bevara sin kvalitet och glans så länge som möjligt.

 

Tvättning av din Full Lace peruk:

  1. Borsta alltid försiktigt igenom innan tvätt utan att rista i botten på hårdelen.
  2. Använd cirka 40-grader varmt vatten för att fukta håret. Fördela sedan schampo i dina egna händer och gnid sedan in det lätt i håret utan att trassla till det. Vrid aldrig Full lace peruken under tvätt. Skölj sedan rikligt.
  3. Applicera sedan inpackning på samma sätt som schampo, skölj ur och upprepa med balsam.
  4. Låt torka på ett peruk ställ.
  5. Vi Rekommenderar Kis Kappers hårvård för äkta hår vid tvätt.

En Full lace peruk är en av de mest mångsidiga perukmodellerna på marknaden, och passar dig som vill kunna variera frisyr och look utan begränsningar. Resultat blir – ett vackert, fylligt och naturligt hår i den frisyr du själv önskar! 

 

Beställ din Full lace peruk idag!

More Information
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti Kvalitetsgaranti köp rek. hårvård
We found other products you might like!