Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Language

Currency

Boka TRNZ & LA Weave

AvailabilityIn stock
SKU
Boka-la-weave

LA-weave hårförlängning - passar dig som är intresserad av att sy in löshåret, men skulle vilja undvika flätor. Inom den metoden, så använder man microringar istället för flätor. Vill du spara ut ditt naturliga hår eller är du trött på ditt korta hår? Då är den hårförlängningsmetoden perfekt för dig!

LA-weave hårförlängning håller upp till 2-3 månader och efter det behöver du komma på en återinsättning till oss, där våra frisörer tar bort de gamla microringar och ersätter dem till nya och du kan fortsätta nöja dig med ditt fina långa och tjocka hår!

För mer information om den metoden samt för tidsbokning kan du nå oss via telefonnummer 0764159000 där våra kollegor hjälper dig vidare!

US$60.36
0
(0) Reviews

LA-weave hårförlängning (OBS kan ej bokas av personer med nickelallergi!!)

LA-weave hårförlängning är för dig som vill få längre och fylligare hår. Välj högkvalitativt löshår till din hårförlängning och upplev skillnaden med utmärkt hår. Därför rekommenderar vi vårt äkta luxury löshår till din hårförlängning.

Denna hårförlängningsmetod passar dig som vill få längre eller fylligare hår och vill förlänga ditt hår på ett skonsamt sätt. Hårförlängningen håller i upp till 2-3 månader, sedan behöver du komma på återbesök för att byta de microringar som du har. Hur länge hårförlängningen håller beror hanteringen av förlängningen. Tänk därför på att ta hand om din hårförlängning väl och använda dig av rekommenderad hårvård. När du kommer till oss första gången får du med dig skötselråd där det tydligt står beskrivet hur du bör ta hand om din hårförlängning. Dessutom kan du kika på den informationen på vår hemsida https://fairwithhair.se/faq/om-loshar/skotsel-loshar/ .

Sy in metoden: Sy in löshår metoden går till så att man flätar små inbakade flätor längst huvudet där man vill placera löshåret. Flätorna görs både av ditt hår samt en liten andel av syntetisk hår för att få en mer stabil fläta. Man fäster sedan hårtränsar i flätorna med hjälp av tråd och nål. Metoden ger dig en jämnt fördelad fyllighet och du kan enkelt gå från kort till långt hår på nolltid. Sy in metoden är en bra metod för dig som vill ha väldigt fylligt och voluminöst hår, men är även passande för dig som endast vill göra en förtjockning på ditt hår. Använder du hög kvalitativt löshår till din förlängning så kan du återanvända samma löshår flera gånger.

LA-weave metoden: LA-weave metoden är mycket lik sy in, då man använder sig av nål och tråd precis på samma sätt som vid sy in metoden. Det enda som skiljer sig mellan dessa två är att vid LA-weave använder man microringar istället för flätor. Det som frisör gör då är att hen placerar dina hårstrån i microringar och placerar dem i rader. Därför får du liknande effekt av rader som med sy in metoden, men då har du microringar istället för flätor. Därefter syr frisören in hårtränsar i de raderna som är skapade.

Betalning:

- Klarna faktura, Klarna delbetalning, Kontant, Kort & Swish

Pris:

1 rad LA-weave/TRNZ - 550 kr

2 rader LA-weave/TRNZ - 1100 kr

3-7 rader LA-weave/TRNZ - 1500 kr

1 rad LA-weave/TRNZ Återinsättning - 850 kr

2 rader LA-weave/TRNZ Återinsättning - 1400 kr

3-7 rader LA-weave/TRNZ Återinsättning - 1800 kr

I detta paket ingår:

- Hårförlängning (isättning av löshåret), Inklippning & Styling

- Hårförlängningen håller ca 2-3 månader

- 1 kostnadsfri justering inom 14 dagar, fler justeringar debiteras oavsett anledning

Behöver du löshår till din hårförlängning?

Vi säljer äkta remy löshår i butiken om du inte har med eget. Vi har garanti på vårt löshår eftersom det är av högsta kvalité. Satsa på ett ett bra löshår, luxury löshår och upplev skillnaden.

Avbokning:

Senast 24 h innan, därefter debiteras 50% oavsett anledning.

Avbokning sker via samtal under våra öppettider eller avbokningslänk (innan 24h) Sms, Email lr DM på sociala medier godkänns ej.

Tillgängliga färger:

https://fairwithhair.se/fargkarta

*Avvikelser kan ske. Vi rekommenderar konsultation innan för bekräftelse av färgval.

Att tänka på inför besöket:

- Kom med nytvättat hår med bara schampo

Boka tid för din hårförlängning.

Du kan boka tid Här eller genom att ringa 0764159000

Välkommen till oss på Fairwithhair!

More Information
Price US$48.29
Color Vänligen välj
Length Onesize
Leverans Tjänst på salong
Kvalité & Hållbarhet La Weave 2-3 månader
Garanti Kostnadsfri justering ingår
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page No
Allow On Facebook Shop No

Customer Reviews

5
5 out of 5 stars
100%
1 Reviews
100% of customers
recommend this product
5 stars 1 (100%)
4 stars 0 (0%)
3 stars 0 (0%)
2 stars 0 (0%)
1 star 0 (0%)
Sort by
Rating
Newest
Helpfulness
Verified Buyer
Jätteduktiga och bra bemötande❣️
5
12 Aug 2022
Jätteduktiga och bra bemötande❣️
Was this review helpful? 0

upsell products

Produkter som vi tror att du kan vara intresserad av!

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!