Chic Ponytail #1b 55cm DeepCurly

Chic Ponytail #1b 55cm DeepCurly

Chic Ponytail #4 55cm DeepCurly

Chic Ponytail #4 55cm DeepCurly

Chic Ponytail #2 55cm DeepCurly

Rating:
0%

Chic Ponytail är gjord utav ett syntetiskt fiber som känns och ser ut nästan som äkta hår. Den syntetiska ponytailen ger dig en stilren uppsättning och är enkel att fästa i ditt egna hår.

Chic Ponytail kommer i flera olika färger för att du enkelt ska hitta färgen som passar bäst ihop med din egna hårfärg, och det har aldrig varit så lätt att få en färdig, snygg frisyr på bara några minuter!

$43.79
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
d2011-S2-55cm-DeepCurly

Chic Ponytail är perfekt att använda när du vill ha en vacker uppsättning som kräver längre och fylligare hår. Det går snabbt att fästa ponytailen i ditt hår för att få en snygg festlook eller om du bara vill vara extra fin till vardags.

 

Chic Ponytail har ett fäste bakom löshåret som du enkelt sätter fast i ditt uppsatta hår. Med hjälp av den matchande slingan som har ett kardborreband virar du den runt håret för att dölja fästet. Slingan kan du sedan fästa snygg med hjälp av tex en hårnål. Mega Volume Ponytail är gjord på syntetfiber och går därmed inte att färga, men den finns i flera olika färger för att du lätt ska hitta färgen som passar just dig!

 

Material: Värmetålig Syntetiskt fiber
Vikt: 120 gram

Fördelar med Chic Ponytail:
Chic Ponytail gör det enkelt för dig att få en lång, fyllig och stilren hästsvans. Den har ett spänne som du enkelt fäster i din egna tofs och en slinga med kardborreband som du virar runt håret för att försäkra att det sitter på plats. Slingan kan du sedan dra runt fästet och fästa med en hårnål för att ge det en mer naturlig look. Ponytailen är enkel att ta på och av och kommer i flera färger för att kunna matcha olika hårfärger.

Så här fäster du en Clip-in ponytail:

1. Börja med att sätta upp ditt eget hår i en hästsvans.
2. Sätt i spännet precis över din toffs.
3. Fäst kardborrebandet genom att vira det runt din toffs.
4. Vira sedan runt den lösa hårslingan runt toffsen.
5. Fäst hårslingan med exempelvis en hårnål. 

 

Beställ din Ponytail idag, vi har snabb leverans på alla syntetiska hårdelar!

More Information
Color S2
Length 55cm
Structure DeepCurly
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Syntetisk 0-6 månader
Garanti 14 dagars ångerrätt