20% RABATT

Använd fransar Rabattkod i kassan

GÄLLER FÖR FRANSAR OCH FRANSTILLBEHÖR

* Fransarna går att återanvända många gånger!
Boka Weave inkl Lace Closure & Luxury löshår

Boka Weave inkl Lace Closure & Luxury löshår (2 paket)

Kostnadsfri Konsultation Peruk äkta hår

Kostnadsfri Konsultation Peruk äkta hår

Konsultation Frisör, Förlängning & Färg

Konsultation Frisör, Förlängning & Färg 25 5 5 1

En kostnadsfri konsultation är för dig som känner sig nyfiken på vilken metod av hårförlängning som skulle passa just dig! Dessutom hjälper vi dig att hitta den perfekta färgen som kommer att smälta med ditt naturliga hår på bästa möjliga sätt! 

För dig som vill få rådgivning i färgning är du varmt välkommen att boka denna tjänst med, då vi har frisörer på plats som kan tipsa dig hur just du kan få din dröm hårfärg!

Du kan boka genom att ringa 0764159000 eller online här: Gratis konsultation

$0.14
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
Konsultation

Alla som besöker oss för första gången borde först boka in en kostnadsfri konsultation för att få så bra service som möjligt. Under den konsultationen får du möjligheten att ställa alla frågor som du har angående färger, metoder av hårförlängningar, kvalité på löshåret och mycket annat. 

 

Om det inte bokas konsultation innan ditt besök kan vi inte garantera att vi har rätt löshår i rätt färg och längd hemma och detta är varför det är så otroligt viktigt att man besöker oss på en konsultation innan hårförlängning. Man kan även boka en konsultation över telefon om man bor långt bort från Stockholm. 

 

Konsultationen är kostnadsfri och den är för din skull, för att du ska garanterat hitta det du letar efter i hårförlängning samt färg!

 

Konsultationen gäller endast för välj och frågor kring hårförlängningar samt färger, vilket innebär att om man intresserad av exempelvis peruker, så får man boka en annan typ av konsultation. 

 

OBS! Denna konsultation är inte för peruker!

 

Boka tid för din konsultation:

Du kan boka genom att ringa 0764159000 eller onle här: Boka konsultation Stockholm

More Information
Color Vänligen välj
Length Onesize
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Kostnadsfri justering ingår