Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Language

Currency

Luxury Rak Lace Closure #1b 35cm

AvailabilityIn stock
SKU
HD.R.Closure-1b-35cm

Luxury Rak HD Lace Closure används för att försluta hårförlängningen vid pannan, den ger en naturlig och lyxig hårförlängning av högsta kvalitén. En Rak HD Lace closure ger dig vision av av en naturlig hårbotten och hårfäste, det ser ut som att hårstråna kommer direkt ut från din hårbotten.

Vår raka Lace closure består av 100% äkta Remy löshår, du kan återanvända den många gånger och även färga den. och är valet för dig som ställer höga krav på kvalité.

US$230.35
0
(0) Reviews

En rak lace closure används för att försluta hårförlängningen vid pannan och är även ett bra verktyg för dig som har problem med kala fläckar, tunt hårfäste eller vill ha ett sätt att skydda och låta håret under closuren vila ett tag.

En hårförlängning med en Luxury HD Lace Closure ser väldigt naturlig ut eftersom Lace closuren är handgjord knut för knut, vilket ger illusionen att hårstråna kommer ut direkt från din hårbotten.

Allt hår som används på en Fairwithhair Lace Closures är 100% äkta löshår av hög kvalitet. Håret är även obehandlat så att du kan bleka och färga din Lace closure till den färg du önskar. Löshåret kan plattas, lockas och stylas enligt önskemål och vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt, vågigt, lockigt eller krulligt igen.


Storlek:
5*5 inch
Kvalitet: 100% äkta Remy hår. Trasselfritt, kan färgas


Fördelar med en HD Lace Closure:

Lace Closure är handgjord knut för knut ger det illusionen att håret växer från din egen hårbotten. Passar bra för dig som vill försluta en hårförlängning pga problem med kala fläckar, tunt hårfäste eller för dig som vill skydda håret under en hårdel.

Med Fairwithhair Luxury HD Lace Closure, får du ett naturligt och vackert resultat, utan att behöva tveka på kvalitén. Köp din Lace Closure idag!

More Information
Price US$184.28
Color 1b
Length 35cm
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti Hög kvalité
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Yes
Product Condition New
Gender Female
Google Product Category 4057
Brand Fairwithhair
Allow On Facebook Shop Yes

Customer Reviews

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!