Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Language

Currency

Luxury Rak HD Lace Frontal #613 35cm

AvailabilityOut of stock
SKU
R.Frontal-613-35cm

En Luxury Rak HD Lace Frontal används för att försluta hårförlängningen vid pannan. Hårdelen sträcker sig från öra till öra och gör det möjligt för dig att göra en bena i håret vart du vill. Rak Lace Frontal ser väldigt naturlig ut eftersom håret ser ut som det kommer ut direkt från din hårbotten.

Allt hår som används på Fairwithhair Lace Frontals är obehandlat löshår (virgin hair), som är 100% äkta remy löshår. Ett äkta obehandlat hår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt, du kan bleka och färga din Lace Frontal till den färg du önskar. Löshåret kan även plattas, lockas och stylas enligt önskemål.

US$285.23
0
(0) Reviews

En Luxury Rak HD Lace Frontal är en 100% handknuten lace hårdel som kan används för att tillverka peruk eller försluta en hårförlängning runt ansiktet (vid pannan och runt öronen). Fairwithhairs Lace Frontals skapar ett hårfäste och hårbotten som ser naturlig ut.

En Rak Frontal ger en illusion om att håret kommer direkt från din hårbotten och är ett bra verktyg för att täcka över det egna håret om man tex vill byta hårfärg, ha en protective hairstyle, dölja kala fläckar eller tunt hårfäste. Allt hår som används på Lace Frontal är obehandlat hår, så du kan bleka och färga din Lace.


Material:
100% äkta remy löshår
Lace storlek: 13''*4'' = 32,5*10 cm


Fördelar med Luxury HD Rak Lace Frontal:
Luxury HD Lace Frontal kan du använda för att försluta en hårförlängning runt ansiktet. Hårdelen är 100% handknuten och ger dig ett naturtroget och vackert resultat. Nätet gör att det ser ut som håret växer från din egen hårbotten och det ger ett naturligt hårfäste.

Med Fairwithhair Luxury Rak HD Lace Frontal, får du ett naturligt och vackert resultat, utan att behöva tveka på kvalitén. Köp din Lace Frontal idag!

More Information
Price US$228.18
Color 613
Length 35cm
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Syntetisk 0-6 månader
Garanti Hög kvalité
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page No
Product Condition New
Gender Female
Google Product Category 4057
Brand Fairwithhair
Allow On Facebook Shop No

Customer Reviews

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!