Fast delivery High quality

Smooth Cleanditioner

Smooth Cleanditioner Royal KIS - mjukgörande och återfuktande för torrt hår.

Royal Smooth Cleanditioner är en ny utvecklat 2 i 1 schampo och balsam. Den är Intensivt vårdande och mjukgörande  Smooth Cleanditioner är för grovt och torrt hår. Håret blir lenare och mer medgörligt. Håret blir rent och vårdat, på riktigt, och du sparar både tid och plats utan att kompromissa med kvaliteten på ditt hår.

Du behöver inte använda balsam, Royal Smooth Cleanditioner är ett schampo och balsam.

Special Price SEK249.00 Regular Price SEK299.00
Availability: In stock
SKU
95708

Smooth Cleanditioner Royal KIS

Intensivt vårdande och mjukgörande Cleanditioner för grovt och torrt hår. Håret blir lenare och mer medgörligt. Den naturliga antioxidanten betain återställer fuktbalansen i håret.  

Doftar bland annat av bergamott, ylang-ylang, rosmarin, lavendel, Patchouli och sandelträ.


300 mlKIS Royal Cleanditioner är 2 i 1 produkter som på skonsamt rengör och vårdar ditt hår i en enda produkt. Perfekt för de dagar du behöver en snabbare hårtvätt. Keratin stärker håret och betain återställer fuktbalansen i håret.

2-1 produkter har tidigare varit uppbyggda som en blandning av vanligt schampo och balsam med negativt laddade rengörare och positivt laddade vårdande ingredienser - vilket gett resultatet att produkterna påverkat sig själva mer än ditt hår. Producenterna försökte dölja detta med massiva silikonkedjor, som gav illusionen av vårdande rengöring men egentligen "kvävde" håret.

Slut med det: KIS Royal Cleanditioner har utvecklat en ny sorts 2 i 1 som håller ihop med utan att förlora sin effektivitet. Med sina modifierade poloxaminer rengörs håret skonsamt samtidigt som keratinet, som bygger upp och stärker hårstrået, når sin fulla potential. Håret blir rent och vårdat, på riktigt och du sparar både tid och plats utan att kompromissa med kvaliteten på ditt hår.

More Information
ColorVänligen välj
StructurePlease select
QyalityH. Weave frontal
Private ProductNo